Kurstilbud

Barneyoga i Sandefjord

Endelig finnes det Barneyoga i Sandefjord! Er du interessert i Barneyoga for barn fra 7 - 10 år eller familieyoga for barn fra 3 - 6 år, er du hjertelig velkommen på matta hos Prana Studio i Sandefjord! Se her for mer informasjon.

Babykurs (etter DELFI-konseptet)

Babys første leveår er utrolig spennende og magisk! På DELFI har foreldrene mulighet til å treffe andre nybakte foreldrene og utveksle seg rundt alt som en er opptatt med i akkurat denne tiden! Her kan vi snakke om amming, bæremetoder, utveksle oppskrifter for barnets første hjemmelagede grøt, observere barna når de går fra å ligge til å ta sine første skritt og mye, mye mer! Se her for mer informasjon.

Kurs til barnehager

For barnehager tilbyr jeg også et aktiv og morsomt kurs, med fokus på mye praksis og lite teori. Her brukes material fra den motoriske boksen, samtidig at vi sammen leker mange ulike bevegelseslek, hvor alle kan være med og som trenges lite utstyr til. Jeg ønsker å inspirere til en fysisk aktiv hverdag i barnehagen, hvor alle kan være med. Se her for mer informasjon.