Barneyoga

Barneyoga i Sandefjord

Barneyoga i Sandefjord tilbyr yoga for barn fra 3 - 10 år!

Se mer informasjon om kursdatoer og påmelding.

Yoga for barn:

  • Støtter og skaper et kroppsbilde som gir tillit til egne evner
  • Er øvelser som stimulerer koordinasjon, balanse og riktig holdning
  • Gir økt fysisk styrke (muskler og ledd)
  • Gir økt konsentrasjon og fokus
  • Stimulerer kreativitet og fantasi
  • Gir et fellesskap uten konkurranse
  • Gir verktøy til å lære kjenne seg selv og finne ro
  • Gir en følelse av tilhørighet med seg selv og omverdenen

Yoga for barn mellom 3 og 10 år er både morsomt og utfordrende. Via tradisjonelle yogaøvelser styrkes, balanseres, tøyes og vitaliseres hele kroppen. Hver yogaklasse er bygget rundt et eventyr eller et tema som stimulerer fantasien og trener barnets evne til å konsentrere seg. Vi gjør også pusteøvelser som gir barnet en bevissthet om egen pust og barnet lærer noen teknikker for å få mer energi, slappe av og gi slipp.
Yoga kan gjøre barnet bedre i stand til å håndtere den stadig voksende mengden stimuli utenfra og til dels innenfra ved å lære seg å ta en pause, se innover, lytte til seg selv og fylle opp med ny energi og livskraft som gir glede og balanse i kropp og sinn.

Våre kurs
Yoga for barn er for alle mellom 3 og 10 år, øvet eller nybegynner. Det er kun 6 plasser per kurs, da det skal være en liten konkurransefri gruppe hvor alle blir sett og hørt hver gang. Klassene undervises av barneyogalærer Stephanie Michalowski-Mertins.

Vennligst ta kontakt dersom du jobber i en barnehage og ønsker å øke tilbudet gjennom besøk av en barneyogalærer!

Jeg legger fortløpende ut informasjon her og på facebook: «Barneyoga i Sandefjord»

Se også mer informasjon om innholdet og kursdatoer.

 

Kursholder:

Stephanie M.-Mertins:

Hun er utdannet barnehagelærer, bevegelsespedagog og barneyogalærer, med mange års erfaring fra barnehage, barnegym og barneyoga. Hun er mor til to barn på 6 år og 5 år, som i stor grad har inspirert henne til å formidle yoga til flere barn og foreldrene. Stephanie elsker å finne på morsomme yogaeventyr som fanger barnas interesse og som barna kan være med å fortelle, både med kropp og ord! Stephanies trofaste følgevenner er yogabamsen Meddy og katten Teddy.

Velkommen!