Barnevaktkurs

Barnevaktkurs

Er du 8.-klassing eller eldre er du velkommen til å delta på barnevaktkurs. Her lærer du litt enkel førstehjelp, litt om barns utvikling og aktivisering av barn på ulik alder. Du vil og få litt informasjon om dine rettigheter og plikter som barnevakt.

Etter endt kurs kan du velge om du vil være med i vår barnevaktformidling. Dvs at vi sender ut lister med navn på barnevakter til familier som trenger barnevakt. Vi kan ikke garantere deg jobb, men uansett kan dette kurset være positivt å ha på CV`en din.

På slutten av kurset blir det delt ut sertifikat til alle som har deltatt på hele kurset, som da også kan vises frem dersom en skal finne seg en barnevaktjobb.

Kurset koster 500 NOK per person. Vi serverer frukt og farris. Det lønner seg å ha med matpakke. Kurset går over 3 kvelder, totalt 8 timer, pluss en gratis oppfølgingkveld når du har jobbet som barnevakt en liten stund. Dessuten så tilby vi også heldagskurs. De varer i såfall fra kl 09 - 16.

Vi legger dessuten fortløpende ut informasjon her på www.barnas-hjorne.no/barnevaktkurs og facebook: «Barnevaktkurs»

Se også mer informasjon om innholdet og kursdatoer.

Kursholdere:

Guro Aino Kasin Antonsen:

Guro Aino har en bachelor i sosialt arbeid, og har lang erfaring som sosionom. Hun har blant annet jobbet med barn og ungdom på barnevernsinstitusjon, og som barne- og ungdomskonsulent. I tillegg til dette har hun utdanning innen flerkulturell pedagogikk og prosjektledelse.

På kurset vil hun ha fokus på hvordan man kan ivareta barn på en trygg og åpen måte, dersom man skulle oppleve å møte noen med sosiale utfordringer.

Guro Aino er mor til ei datter på 2 år.

Stephanie M.-Mertins:

Hun er utdannet barnehagelærer og bevegelsespedagog, med mange års erfaring fra barnehage, barnegym og barnevakt. Nå er hun selv mor til to barn på 2 år og 6 måneder. På kurset ønsker Stephanie å formidle aktiviteter som kan gjøres med barn, forteller litt om barns utvikling og snakke med dere om deres og foreldrenes forventninger til en så ansvarfulle oppgave som å være barnevakt.

Velkommen!